Bewegende Puzzel

Moving Puzzle (English), Puzzle Mouvant (français), Bewegende Puzzle (Deutsch)

De bewegende puzzel is een eenvoudig maar verslavend puzzelspel voor de iPhone of iPod Touch. Meer nog, het is zelfs twee spellen in één!

Het is de bedoeling de rechthoekige stukjes van de puzzel op de juiste plaats te brengen, ofwel door ze te verwisselen, ofwel door ze enkel te verschuiven zoals een klassieke schuifpuzzel. Maar terwijl u dat doet, beweegt de foto over de stukjes heen! Probeer dus kleine details te volgen die van het ene stuk op het andere overgaan om te weten welke bij elkaar horen.

Details

Veel gestelde vragen

    V: De schuifpuzzel lijkt onoplosbaar, ik kan de laatste twee stukjes niet verwisselen.
    A: De puzzel is altijd oplosbaar met het missende stuk (gat) rechtsonder. Als alle stukken echter enkele lijnen hoger of lager geplaatst worden (of naar links of rechts als de puzzel zijwaarts beweegt), ziet het beeld er hetzelfde uit maar zit het missende stuk op een andere plaats. Het is mogelijk dat de puzzel ook kan opgelost worden op die manier, in ongeveer 50% van de gevallen, maar dikwijls zal je op het einde nog twee stukjes moeten verwisselen, wat onmogelijk is. Geef het echter niet op! Zoek welk het ontbrekende stuk is, en welk stuk er onmiddellijk onder moet zitten. Plaats nu dat stuk rechts bovenaan en los de puzzel opnieuw op. Deze keer zal u zien dat het lukt!

Contact

movingpuzzle @ me.com (zonder de spaties, die staan er enkel om spamrobots tegen te werken)